ПРЕДСТАВЯНЕ НА НОВИЯ RANGE ROVER EVOQUE PLUG-IN HYBRID

68КМ ИЗЦЯЛО ЕЛЕКТРИЧЕСКО ШОФИРАНЕ. ПЪЛНО ЗАРЕЖДАНЕ САМО ЗА 30 МИНУТИ

ВИЖТЕ 360-ГРАДУСОВ ИЗГЛЕД НА ЕКСТЕРИОРА

CO2 ЕМИСИИ г/км
Едва 43

РАЗХОД НА ГОРИВО Комбиниран цикъл л/100 км
От 1.9

ПРЕДСТАВЯНЕ НА НОВИЯ RANGE ROVER EVOQUE

УВЕРЕНО И СИГУРНО ШОФИРАНЕ

РАЗГЛЕДАЙТЕ ОСНОВНИТЕ ХАРАКТЕРИСТИКИ

CO2 ЕМИСИИ г/км
Едва 43

РАЗХОД НА ГОРИВО Комбиниран цикъл л/100 км
От 1.9

ai6dZZfSO7s
ПРЕДСТАВЯНЕ НА НОВИЯ RANGE ROVER EVOQUE

ОТЛИЧЕН БАЛАНС НА ТЕХНОЛОГИИ И ЛУКС

РАЗГЛЕДАЙТЕ ОСНОВНИТЕ ХАРАКТЕРИСТИКИ

CO2 ЕМИСИИ г/км
Едва 43

РАЗХОД НА ГОРИВО Комбиниран цикъл л/100 км
От 1.9

TOP
ОСНОВНИ ХАРАКТЕРИСТИКИ
#component-4
ДИЗАЙН
#component-6
ХАРАКТЕРИСТИКИ
#component-8
АКСЕСОАРИ
#component-10
ИЗБЕРЕТЕ СВОЯ МОДЕЛ
#component-13
СРАВНЕТЕ НАШИТЕ АВТОМОБИЛИ
Изберете до три автомобила и ги сравнете един до друг
КОНФИГУРИРАЙТЕ СВОЙ МОДЕЛ
Използвайте конфигуратора, за да създадете своя идеален Range Rover Evoque
ЗАПАЗЕТЕ ТЕСТ ДРАЙВ
Потърсете търговец на Land Rover близо до вас
ИЗТЕГЛЕТЕ БРОШУРА
Разгледайте и изтеглете най-новите брошури за Land Rover
ОСНОВНИ ХАРАКТЕРИСТИКИ
ДИЗАЙН
Продължението на нашата философия за дизайна. С характерния си подобен на купе силует Range Rover Evoque е завладяващ наследник на автомобила, покорил сърцата на хора по целия свят.
РАЗГЛЕДАЙТЕ ОСНОВНИТЕ ХАРАКТЕРИСТИКИ
yt:JRMDq52kgvY
ТЕХНОЛОГИИ
Интуитивните и иновативни опционални технологии на Range Rover Evoque включват Touch Pro Duo, 12,3-инчов интерактивен дисплей за водача, Head-up дисплей и аудиосистема Meridian Audio™.
РАЗГЛЕДАЙТЕ ОСНОВНИТЕ ХАРАКТЕРИСТИКИ
yt:qZjDNVo_Rok
ПРОХОДИМОСТ
Управление по пътни настилки и офроуд в съчетание с проходимост при всякакви метеорологични условия гарантират, че този компактен SUV осигурява уверено и спокойно шофиране независимо от условията.
РАЗГЛЕДАЙТЕ ОСНОВНИТЕ ХАРАКТЕРИСТИКИ
yt:ZjwZiq4xijc
ДИЗАЙН

Отличителните пропорции осигуряват драматичен силует и стойка, подчертавайки отличителния външен вид на Range Rover Evoque

РАЗГЛЕДАЙТЕ ЕКСТЕРИОРА
РАЗГЛЕДАЙТЕ ИНТЕРИОРА
ХАРАКТЕРИСТИКИ
КОНФИГУРИРАЙТЕ СВОЙ МОДЕЛ
МОДЕЛИ EVOQUE
Range Rover Evoque е минималистичен и изискан. Range Rover Evoque R-Dynamic тласка напред границите с по-дързък, по-спортен дизайн, който допълва безспорната привлекателност на автомобила.
РАЗГЛЕДАЙТЕ ДИЗАЙН
ПРЕМИУМ МАТЕРИАЛИ
Изключителното внимание към детайла винаги е било в основата на интериора на нашите автомобили. Изчистени повърхности и внимателно подбрани висококачествени материали се съчетават, за да създадат изискано и привлекателно купе.
РАЗГЛЕДАЙТЕ ДИЗАЙН
ИНФОРМАЦИЯ И РАЗВЛЕЧЕНИЕ
Touch Pro осигурява изобилие от информация и развлечения, а Touch Pro Duo съдържа най-интуитивните и авангардни интегрирани технологии, за да Ви гарантира, че можете да извлечете максимума от всяко пътуване.
РАЗГЛЕДАЙТЕ ТЕХНОЛОГИИТЕ В АВТОМОБИЛА
ЗАДВИЖВАНЕ НА ВСИЧКИ КОЛЕЛА
Осигурява уверено шофиране офроуд или върху пътна настилка. Върху хлъзгави повърхности като трева и сняг въртящият момент може да бъде балансиран между предните и задните колела за максимално увеличение на сцеплението.
РАЗГЛЕДАЙТЕ ПРОХОДИМОСТ
PLUG-IN HYBRID
Перфектен както за градски пътувания, така и за по-дълги, Range Rover Evoque Plug‑in Hybrid осигурява 68км шофиране без отделяне на вредни емисии и батерията може да бъде напълно заредена за 30 минути чрез ползване на контакт с постоянен ток.
РАЗГЛЕДАЙТЕ ДИНАМИКА
ВЪТРЕШНО ОГЛЕДАЛО ЗА ОБРАТНО ВИЖДАНЕ CLEARSIGHT
Тази опционална технология предоставя отлична видимост на пътя зад Вас1 независимо от пътниците на задните седалки или предметите в багажното отделение.
РАЗГЛЕДАЙТЕ МНОГОФУНКЦИОНАЛНОСТ
АКСЕСОАРИ
LAND ROVER ОБОРУДВАНЕ - АКСЕСОАРИ
LAND ROVER ОБОРУДВАНЕ - АКСЕСОАРИ

Стилен, здрав и практичен: персонализирайте още повече своя Range Rover Evoque с гама аксесоари за екстериора и интериора.

ВИЖТЕ ОПЦИИ И АКСЕСОАРИ
БРАНДИРАНИ ПРОДУКТИ
БРАНДИРАНИ ПРОДУКТИ

Разгледайте нашата колекция брандирани продукти, която ще Ви помогне да се подготвите за всяко приключение. Брандирани подаръци, облекло и аксесоари - всички те са вдъхновени от нашите автомобили.

ИЗБЕРЕТЕ СВОЯ RANGE ROVER EVOQUE

Изберете от четири модела и два отличителни стила, като всеки от тях предлага уникална индивидуалност и допълнителни функции.

ИЗБЕРЕТЕ СВОЯ МОДЕЛ
СРАВНЕТЕ НАШИТЕ АВТОМОБИЛИ
Добавете до три модела за сравнение
ЗАПАЗЕТЕ ТЕСТ ДРАЙВ
Организирайте пътен тест драйв чрез най-близкия до вас търговец
ЦЕНИ И КАТАЛОЗИ
Научете повече за автомобилите Land Rover
ЖЕЛАЯ ДА ПОЛУЧАВАМ ИНФОРМАЦИЯ
Абонирайте се за последните новини около Land Rover

1Клиентите, които носят варифокални или бифокални лещи, могат да имат проблеми с настройването на цифровия режим на огледалото. Стандартният режим на огледалото обаче може да се използва по всяко време.

Meridian is a registered trademark of Meridian Audio Ltd.

Спецификациите, описани като уникални за Range Rover Evoque First Edition, могат да се предлагат отделно или в комбинация към следващите моделни години.

Функциите на InControl, опциите и тяхната наличност остават зависими от пазара - проверете при вашия местен търговец на Land Rover за наличността и пълните условия за вашата държава. Предоставената информация и изображения във връзка с технологията InControl, включително екрани или поредици, подлежат на софтуерна актуализация, контрол на версията и други системни/визуални промени в зависимост от избраните опции. Някои характеристики изискват подходяща SIM карта със съответния договор за данни, което ще изисква допълнителен абонамент след първоначалния срок, обявен от вашия търговец. Мобилната мрежова свързаност не е гарантирана на всички места. InControl Apps и Remote App трябва да се изтеглят от Apple/Play Store. Всички функции в автомобила трябва да се използват от водачите, само когато това е безопасно. Автомобилът трябва да е под пълния контрол на водача по всяко време.

Предоставените данни са изчислени по NEDC2 от официалните WLTP тестове на производителя съгласно законодателството на ЕС. Само за сравнителни цели. Реалните стойности може да се различават. Данните за CO2 емисиите и разхода на гориво могат да варират в зависимост от джантите и опционалните екстри. NEDC2 са данни, изчислени чрез правителствена формула от WLTP данни, еквивалентни на стойностите, които биха имали по стария NEDC тест. След това може да бъде приложено правилното данъчно третиране.
Вижте данните по WLTP.
WLTP е новият официален тест на ЕС, използван за изчисляване на стандартизираните стойности за разход на гориво и CO2 емисии на пътнически автомобили. Той измерва горивото, консумацията на енергия, пробега и емисиите. Проектиран е така, че да предоставя данни, по-близки до реалното поведение при шофиране. Тества автомобили с опционално оборудване и с по-взискателна тестова процедура и профил на шофиране.

Опционалните характеристики и тяхната наличност може да се различават според спецификацията на автомобила (модел и силов агрегат) или да изискват инсталирането на други характеристики с цел тяхното оборудване. Свържете се с вашия местен търговец за повече информация или конфигурирайте своя автомобил онлайн.