ТЕХНОЛОГИИ В АВТОМОБИЛА

ВИНАГИ ВКЛЮЧЕНИ, ВИНАГИ ГОТОВИ. НАШИТЕ НАЙ-МОДЕРНИ ТЕХНОЛОГИИ ДОСЕГА

ВИЖТЕ ВИДЕО
ГОРЕ
ИНФОРМАЦИЯ И РАЗВЛЕЧЕНИЕ
#component-6
ВИДИМОСТ
#component-8
УДОБСТВО
#component-10
СВЪРЗАНОСТ
#component-15
КОМФОРТ
#component-17
ПОМОЩ
#component-19
СРАВНЕТЕ НАШИТЕ АВТОМОБИЛИ
Изберете до три автомобила Land Rover и ги сравнете един до друг.
КОНФИГУРИРАЙТЕ СВОЙ МОДЕЛ
Използвайте конфигуратора, за да създадете своя идеален Defender
ИЗТЕГЛЕТЕ БРОШУРА
Разгледайте и изтеглете най-новите брошури за Land Rover
ЖЕЛАЯ ДА ПОЛУЧАВАМ ИНФОРМАЦИЯ
Абонирайте се за последните новини за Defender

С изцяло нов дизайн на екстериора и интериора и набор от най-новите системи в помощ на водача и функции за свързаност, следващото поколение Defender ще бъде революционен продукт за Land Rover.

КОНФИГУРИРАЙТЕ СВОЙ МОДЕЛ
ИЗЦЯЛО НОВА ИНФОРМАЦИОННО-РАЗВЛЕКАТЕЛНА СИСТЕМА
Вдъхновена от вашия смартфон. Нашата нова информационно-развлекателна система Pivi Pro предоставя пълна свързаност и ключовата информация за преглед с един поглед.
НАВИГАЦИЯ
Системата Connected Navigation Pro на Defender научава предпочитаните от вас маршрути и предлага по-кратки алтернативни маршрути, ако има забавяне.
ПО-ДОБРА ВИДИМОСТ
Вижте повече от вашия свят. Технологията ClearSight, включена като част от усъвършенстваната 3D пространствена камера, подобрява значително видимостта.
ИНФОРМАЦИЯ И РАЗВЛЕЧЕНИЕ
КРАТЪК ПРЕГЛЕД НА ИНФОРМАЦИЯТА
КРАТЪК ПРЕГЛЕД НА ИНФОРМАЦИЯТА

10-инчов сензорен екран, който е персонален. Системата Pivi Pro на Defender извежда информацията във формат на преглед с един поглед, което ви позволява да извършвате честите задачи и да използвате общодостъпните функции на началния екран. Лесно можете да персонализирате изгледа и да добавяте допълнителна информация или функции.

CONNECTED NAVIGATION PRO
CONNECTED NAVIGATION PRO

Оставате свързани с маршрута си благодарение на актуализации на информацията за трафика, достъп до цени на горивата, информация за паркинги и места в реално време. И цялата информация се извежда с изключителна 2D или 3D детайлност.

ИНТЕРАКТИВЕН ДИСПЛЕЙ ЗА ВОДАЧА
ИНТЕРАКТИВЕН ДИСПЛЕЙ ЗА ВОДАЧА

Извежда широка гама важна информация на 12,3-инчовия Интерактивен дисплей за водача с висока резолюция на Defender. Дисплеят може да бъде персонализиран да включва извеждане на карти, телефон и медийно съдържание на цял екран.

HEAD-UP ДИСПЛЕЙ
HEAD-UP ДИСПЛЕЙ

Представя ключови данни за автомобила, включително скорост, предавка и навигационни насоки, на предното стъкло. Той съдържа кристално ясни пълноцветни графики с висока резолюция, позволявайки ви да виждате цялата информация по-лесно, включително информация за офроуд шофиране като ъглите на наклон на терена и на страничния наклон на колелата.

ВИДИМОСТ
CLEARSIGHT GROUND VIEW
CLEARSIGHT GROUND VIEW

Наличен като част от системата от 3D пространствени камери, ClearSight Ground View1 ви позволява да виждате ефективно „през“ предния капак на Defender. Системата извежда множество външни изгледи, включително под автомобила и колелата. Така че независимо накъде шофирате, можете да се чувствате в по-голяма безопасност.

ОГЛЕДАЛО ЗА ОБРАТНО ВИЖДАНЕ CLEARSIGHT
ОГЛЕДАЛО ЗА ОБРАТНО ВИЖДАНЕ CLEARSIGHT

Независимо дали оборудване или високи пътници блокира видимостта ви, вътрешното огледало за обратно виждане ClearSight използва видео връзка в реално време, за да ви гарантира безпрепятствен изглед по всяко време.

ПРЕДНИ ФАРОВЕ
ПРЕДНИ ФАРОВЕ

Проектирани да направят нощното шофиране по-малко изморително, външните LED светлини на Defender генерират осветеност, близка до условията на дневна светлина. Матричните LED предни фарове осигуряват видимостта на дългите светлини за избягване на заслепяването на насрещните автомобили.

УДОБСТВО
ОСТАНЕТЕ СЪС ЗАРЕДЕНИ УСТРОЙСТВА

С Defender вие сте винаги свързани. Безжичното зареждане в централната конзола, наличните на всеки ред седалки USB портове и битовият електрически контакт осигуряват зареждане на множество устройства.

https://cdn-jaguarlandrover.com/system/ext_360/l663/features/stay-charged/00.jpg
https://cdn-jaguarlandrover.com/system/ext_360/l663/features/stay-charged/**.jpg
Кликнете, за да взаимодействате
https://cdn-jaguarlandrover.com/system/ext_360/l663/features/stay-charged/00_m.jpg
https://cdn-jaguarlandrover.com/system/ext_360/l663/features/stay-charged/**_m.jpg
Докоснете, за да взаимодействате
ACTIVITY KEY

Каквито и кътчета да изследвате, няма нужда да вземате със себе си стандартния ключ. Водо- и удароустойчива, изцяло новата гривна Activity Key3 ви позволява да отключвате, заключвате, стартирате и шофирате автомобила си. Тя показва и часа.

ВАШИЯТ DEFENDER

Подготвен за абсолютно всичко. Defender, който е персонализиран спрямо вашата идентичност.

КОНФИГУРИРАЙТЕ СВОЙ МОДЕЛ
СВЪРЗАНОСТ
ПАКЕТ ONLINE
Прави пътуването ви още по-свързано. Леснодостъпно е всичко, от което се нуждаете за вашето пътуване, включително онлайн медия, актуална информация за времето, данни от календара и интересни за посещение места. Предоставя неограничени данни4 чрез интегрираната SIM карта.
REMOTE APP
Климатизирайте предварително купето, заключвайте, отключвайте или локализирайте автомобила си и проследявайте пътуванията си от вашия смартфон или смарт часовник. Съвместимо с повечето смартфони и смарт часовници.
АКТУАЛИЗАЦИИ НА СОФТУЕРА
Defender разполага с актуална информация чрез Актуализации на софтуера5. Информационно-развлекателната система, телематичното устройство и различните модули за управление на автомобила могат да бъдат актуализирани дистанционно за осигуряване на максимални резултати.
ВКЛЮЧЕНА WI-FI МРЕЖА
Осигурете на семейството си постоянна свързаност и забавление5. 4G Wi-Fi предоставя достъп до съвместимите клетъчни мрежи в автомобила. Функцията осигурява също свързаност за максимум осем устройства.
КОМФОРТ
КОНФИГУРИРАЙТЕ СВОЙ МОДЕЛ
АУДИОСИСТЕМА СЪС СЪРАУНД ЗВУК MERIDIAN<sup>TM</sup>
Опционалната аудиосистема със съраунд звук Meridian с мощност 700 W, 14 високоговорителя и двуканален субуфер предлага кристално ясни високи тонове и наситени, плътни баси в цялото купе. Чувате музиката си точно както искате.
КЛИМАТИЗАЦИЯ НА КУПЕТО
Независимо какви са условията навън, водачът и пътниците могат да се наслаждават на идеалната температура в автомобила благодарение на Дву- и Тризоновата климатична система. В допълнение йонизацията на въздуха в купето отстранява алергените, носените във въздуха бактерии и свързаните с тях миризми.
СЕДАЛКИ С ПОДГРЯВАНЕ И ОХЛАЖДАНЕ
Добавяйки комфорт към възможностите на автомобила, седалките с подгряване и охлаждане ви гарантират, че сте в оптималната среда при всяко пътуване.
ПЪРВОКЛАСНО ОСВЕТЛЕНИЕ В КУПЕТО
Първокласното осветление в купето ви предоставя 10 програмируеми опции, за да създадете среда, която отговаря на вашето настроение, характер или стил на шофиране.
ПОМОЩ
<span style="text-transform: lowercase; ">i</span>GUIDE

С приложението Land Rover iGuide можете бързо и лесно да откривате информация относно характеристиките и бутоните за управление на автомобила. Очаквайте скоро.

СИСТЕМИ В ПОМОЩ НА ВОДАЧА

Defender включва набор от системи в помощ на водача, за да осигури още по-голяма безопасност и удобство при шофиране – налични чрез пакета Blind Spot Assist, пакета Driver Assist и 3D пространствена камера.

ПАКЕТ BLIND SPOT ASSIST
ПАКЕТ DRIVER ASSIST
3D ПРОСТРАНСТВЕНА КАМЕРА
АСИСТЕНТ ЗА СЛЕДЕНЕ НА МЪРТВАТА ТОЧКА
Ако Defender засече друг автомобил във вашата мъртва точка, когато започнете да сменяте платното, в съответното странично огледало светва предупредителен светлинен индикатор и въртящ момент на волана ви подтиква да насочите автомобила далеч от потенциален сблъсък.
СЛЕДЕНЕ ЗА СВОБОДНО ИЗЛИЗАНЕ
Подпомага безопасността на пътниците, когато излизат от Defender, като предупреждава за приближаващи опасности, например преминаващи автомобили и колоездачи.
СЛЕДЕНЕ НА ТРАФИКА ЗАД АВТОМОБИЛА
Предупреждава ви за автомобили, пешеходци или други опасности, приближаващи от двете страни на автомобила. Особено полезна при излизане на заден ход от паркомясто.
ПАКЕТ BLIND SPOT ASSIST
Съдържа функциите на пакет Blind Spot Assist: Асистент за следене на мъртвата точка, Следене на трафика зад автомобила и Следене за свободно излизане.
АДАПТИВЕН АВТОПИЛОТ
Функцията Адаптивен автопилот ще поддържа автоматично безопасна дистанция с автомобила отпред, ако той забави ход или спре, когато шофирате с постоянна скорост или пътувате в бавно движещ се трафик. Ако автомобилът отпред спре, вие ще спрете плавно.
ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ ЗА ОПАСНОСТ ОТ СБЛЪСЪК ОТЗАД
Ако приближаващ отзад автомобил не намалява скоростта, Defender ще се опита да предупреди водача му да натисне спирачките чрез включване на аварийните светлини.
3D ПРОСТРАНСТВЕНА КАМЕРА
Сега включва функциите за Помощ при паркиране на 360 градуса. Изгледите от четири камери, разположени дискретно по автомобила, се обединяват интелигентно, за да изведат на сензорния екран 3D изгледи на автомобила, които иначе не биха били възможни без да се излезе от автомобила. Тази подобрена видимост прави мащабирането на множество терени и маневрирането на автомобила по-лесно от всякога.
ИЗБЕРЕТЕ ВАШИЯ DEFENDER

Величието идва във всякакви форми, размери и дизайни на каросерията.

ИЗБЕРЕТЕ СВОЯ МОДЕЛ
СРАВНЕТЕ НАШИТЕ АВТОМОБИЛИ
Изберете до три автомобила Land Rover и ги сравнете един до друг
КОНФИГУРИРАЙТЕ СВОЙ МОДЕЛ
Използвайте конфигуратора, за да създадете своя идеален Defender
ИЗТЕГЛЕТЕ БРОШУРА
Разгледайте и изтеглете най-новите брошури за Land Rover
ЖЕЛАЯ ДА ПОЛУЧАВАМ ИНФОРМАЦИЯ
Абонирайте се за последните новини за Defender

1ClearSight Ground View зависи от наличието на 3D пространствена камера. Изображенията не са в реално време. Проверете заобикалящата среда за безопасност. Подлежи на спазване на местните регламенти.
2Характеристиката подлежи на спазване на местните регламенти. Ако клиентите, които носят бифокални или вариофокални лещи, не могат лесно да настроят фокуса на изображението на цифровото огледало за обратно виждане ClearSight, те могат да върнат режима на огледалото за обратно виждане по всяко време.
3Налична от началото на 2020 г.
4Прилага се политика на добросъвестно ползване. След изразходване на 20 GB данни в рамките на месец, скоростта за предаване на данни в автомобила може да се понижи за останалите дни от месеца.
5Когато автомобилът е свързан към Wi-Fi или мобилна мрежа.
Опционалните характеристики и тяхната наличност може да се различават според спецификацията на автомобила (модел и силов агрегат) или да изискват инсталирането на други характеристики с цел тяхното оборудване. Свържете се с вашия местен търговец за повече информация или конфигурирайте своя автомобил онлайн.
Всички функции в автомобила трябва да се използват от водачите, само когато това е безопасно. Автомобилът трябва да е под пълния контрол на водача по всяко време.
Някои характеристики изискват подходяща SIM карта със съответния договор за данни, което ще изисква допълнителен абонамент след първоначалния срок, обявен от вашия търговец.
Apple® е регистрирана търговска марка на Apple Inc., регистрирана в САЩ и други държави.