ПРОХОДИМОСТ

НЕУДЪРЖИМ. НАВСЯКЪДЕ

ВИЖТЕ ВИДЕО
ГОРЕ
ВЪЗМОЖНОСТИ
#component-6
ОТВЪД ГРАНИЦИТЕ
#component-8
НА ВСЯКАКЪВ ТЕРЕН
#component-13
ДВИГАТЕЛИ
#component-16
ПЕРСОНАЛИЗАЦИЯ
#component-18
СРАВНЕТЕ НАШИТЕ АВТОМОБИЛИ
Изберете до три автомобила Land Rover и ги сравнете един до друг.
КОНФИГУРИРАЙТЕ СВОЙ МОДЕЛ
Използвайте конфигуратора, за да създадете своя идеален Defender
ИЗТЕГЛЕТЕ БРОШУРА
Разгледайте и изтеглете най-новите брошури за Land Rover
ЖЕЛАЯ ДА ПОЛУЧАВАМ ИНФОРМАЦИЯ
Абонирайте се за последните новини за Defender

Defender е конструиран, за да можете да се целите по-високо. Да работите по-усилено. Да надскачате границите.

КОНФИГУРИРАЙТЕ СВОЙ МОДЕЛ
ПРОХОДИМОСТ НА ВСЯКАКЪВ ТЕРЕН
Открийте нови територии. Преодолейте екстремни условия. Изключителната проходимост на Defender върху всякакви терени и постоянното задвижване на всички колела го правят неудържим. Както върху пътна настилка, така и офроуд.
CONFIGURABLE TERRAIN RESPONSE
Изследвайте. По вашия начин. Персонализирайте вашата офроуд система спрямо личните си предпочитания чрез технологията Configurable Terrain Response.
ГЕОМЕТРИЯ
Изключително големи преден ъгъл на заход, ъгъл на преодоляване между осите и заден ъгъл на заход. По-къси преден и заден надвеси. Геометрията на Defender го прави изключително проходим.
ВЪЗМОЖНОСТИ
ОФРОУД
ОФРОУД

Задвижването на всички колела, двустепенната раздатъчна кутия, електронен активен диференциал и по-широкия набор гуми правят Defender нашият най-високопроходим Land Rover. На всички времена.

ГЕОМЕТРИЯ
ГЕОМЕТРИЯ

Отличната геометрия увеличава проходимостта на автомобила върху всякакви терени. Неговият преден ъгъл на заход е 38 градуса1. Това е съчетано с максимален ъгъл на преодоляване между осите от 31 градуса и заден ъгъл на заход от 40 градуса1.

ПО ПЪТНИ НАСТИЛКИ
ПО ПЪТНИ НАСТИЛКИ

Толкова компетентен на пътя, колкото и извън него. Насладете се на изискан комфорт с независимото предно и задно окачване и възможността за избор между пружинно окачване или Електронно въздушно окачване с Адаптивна динамика.

ОТВЪД ГРАНИЦИТЕ
ПРЕНАСЯНЕ НА БАГАЖ

Никога не правете компромис. Динамичната товароносимост позволява пренасяне на товари до 168 кг2. Статичната товароносимост на Defender от 300 кг ви дава възможност да извлечете повече от вашите приключения. Така че, ако искате да пренощувате, палатката на покрива на автомобила ще ви позволи да направите точно това.

ГАЗЕНЕ
ГАЗЕНЕ

Способността на Defender да гази на дълбочина от 900 мм прави възможно прекосяването на водни пространства.3 Програмата за газене на системата Terrain Response повдига автомобила чрез Електронното въздушно окачване. 3D Пространствена камера със Сензори за газене указва точната дълбочина на водата.

ТЕГЛЕНЕ
ТЕГЛЕНЕ

Капацитетът за теглене от 3 500 кг на Defender отговаря на най-високите ви изисквания. Усъвършенстваният асистент за теглене ви позволява да управлявате посоката на ремаркето при движение на заден ход, докато Defender се грижи за движението на волана в обратна посока.

ЛЕБЕДКА
ЛЕБЕДКА

Капацитетът за теглене и чистата сила се демонстрират с електрическата лебедка с дистанционно управление4. Тя има максимална теглителна сила от 4 536 кг и може да се управлява от максимално разстояние от 45 метра.

ВАШИЯТ DEFENDER

Подготвен за абсолютно всичко. Defender, който е персонализиран спрямо вашата идентичност.

КОНФИГУРИРАЙТЕ СВОЙ МОДЕЛ
НА ВСЯКАКЪВ ТЕРЕН
ЗАДВИЖВАНЕ НА ВСИЧКИ КОЛЕЛА
При шофиране върху повърхности с ниско сцепление като лед и сняг въртящият момент може да бъде балансиран между предните и задните колела, което осигурява по-голяма стабилност и контрол.
ДВУСТЕПЕННА СКОРОСТНА КУТИЯ
Допълнителен комплект по-ниски предавки може да се окаже безценен при трудни условия като стръмно изкачване или спускане, офроуд шофиране или при теглене.
ЕЛЕКТРОННО ВЪЗДУШНО ОКАЧВАНЕ
Изберете от височина на достъп с 40 мм под нормалната височина на возията до увеличена височина до 75 мм, с още по-увеличена височина на возията с допълнителни 70 мм при по-екстремни офроуд условия.
Електронен активен диференциал
Тази система предлага допълнителното предимство на увеличена тяга в завои и по-голямо сцепление при офроуд шофиране. Това се постига чрез контролиране на приплъзването между лявото и дясно колело на задната ос.
CONFIGURABLE TERRAIN RESPONSE
Въведена за първи път в света в Terrain Response, системата ви позволява да конфигурирате поотделно настройките за контрол на силовия агрегат, волана, диференциалите и сцеплението в съответствие с вашите офроуд нужди.
ОФРОУД ТЕХНОЛОГИИ
В каквато и среда да се намирате, абсолютната увереност и контрол са гарантирани. Характеристиките включват Система за подпомагане на потеглянето по настилки с ниско сцепление, Постепенно отпускане на спирачката по наклон и Контрол при спускане по наклон.
АДАПТИВНА ДИНАМИКА
Тази система осигурява гладка возия и оптимален контрол, като следи движенията на каросерията и волана до 500 пъти в секунда. Тя реагира на действията на водача и условията на терена, като предлага непрекъснато регулиране на настройките на амортисьорите между най-меката и най-твърдата возия.
СИСТЕМА ЗА ПОДДЪРЖАНЕ НА ЗАДАДЕНА СКОРОСТ ПО ПРЕСЕЧЕН ТЕРЕН
Задавайте и поддържайте постоянна скорост в предизвикателни офроуд условия. Системата за поддържане на зададена скорост по пресечен терен действа като автопилот на ниска скорост и функционира при скорости между 1,8 км/ч и 30 км/ч.
ДВИГАТЕЛИ
БЕНЗИНОВИ И ДИЗЕЛОВИ
Defender предлага гама фини и икономични двигатели Ingenium. Изберете от усъвършенствани бензинови или дизелови двигатели.
БЕНЗИНОВ МЕК ХИБРИД
Спомагащ за намаляване на разхода на гориво и CO2 емисиите, двигателят P400 събира и съхранява енергията, която обикновено се губи по време на намаляване на скоростта на автомобила, и я използва отново.
БЕНЗИНОВ PLUG-IN ХИБРИД
Предстоящ да бъде лансиран, двигателят P400e на нашия plug-in хибриден електрически автомобил (PHEV) ще донесе на Defender ползите от електрификацията.
ПЕРСОНАЛИЗАЦИЯ
ГУМИ ЗА ВСЕКИ ТЕРЕН

Всесезонните гуми са налични като стандартно оборудване. Или увеличете още повече проходимостта на Defender с гумите за офроуд шофиране.

КОНФИГУРИРАЙТЕ СВОЙ МОДЕЛ
ИЗБЕРЕТЕ ВАШИЯ DEFENDER

Величието идва във всякакви форми, размери и дизайни на каросерията.

ИЗБЕРЕТЕ СВОЯ МОДЕЛ
СРАВНЕТЕ НАШИТЕ АВТОМОБИЛИ
Изберете до три автомобила Land Rover и ги сравнете един до друг
КОНФИГУРИРАЙТЕ СВОЙ МОДЕЛ
Използвайте конфигуратора, за да създадете своя идеален Defender
ИЗТЕГЛЕТЕ БРОШУРА
Разгледайте и изтеглете най-новите брошури за Land Rover
ЖЕЛАЯ ДА ПОЛУЧАВАМ ИНФОРМАЦИЯ
Абонирайте се за последните новини за Defender

1С Електрическо въздушно окачване при офроуд височина.
2Defender 110 с офроуд гуми.
3Винаги проверявайте маршрута и изхода преди газене.
4Налични от средата на 2020 г. Несъвместими с ПРЕДЕН РОЛБАР

Опционалните характеристики и тяхната наличност може да се различават според спецификацията на автомобила (модел и силов агрегат) или да изискват инсталирането на други характеристики с цел тяхното оборудване. Свържете се с вашия местен търговец за повече информация или конфигурирайте своя автомобил онлайн.
Всички функции в автомобила трябва да се използват от водачите, само когато това е безопасно. Автомобилът трябва да е под пълния контрол на водача по всяко време.
Някои характеристики изискват подходяща SIM карта със съответния договор за данни, което ще изисква допълнителен абонамент след първоначалния срок, обявен от вашия търговец.